Cursussen bij Terreel

Van 2014 tot 2020 heb ik met Brigitte van Lent het opleidingsinstituut Terreel geleid, dat cursussen verzorgt op het gebied van de complementaire gezondheidszorg. Dat omvat een heel breed scala van onderwerpen, van homeopathie tot magnetiseren maar ook cursussen gericht op zelfontwikkeling of therapeutische vorming. Terreel, Academie voor Holistische Geneeswijzen, is een jonge slagvaardige organisatie. Terreel kan hierdoor snel inspelen op veranderingen in de markt en de maatschappij, zodat deze gezonde organisatie de student te allen tijde de zekerheid biedt die hij/zij zoekt.

Terreel - Academie voor Holistische Geneeswijzen

Wat betekent Terreel?

Terreel bestaat uit 2 delen “Ter” van Terra wat aarde betekent en “Reel” wat een verbastering is van Rail, Spoor, je levenspad. Terreel zou je dus kunnen omschrijven als een school die jou helpt met het vinden van je levenspad maar wel altijd op een praktische manier, met beide benen op de grond.

Terreel heeft een unieke en ambitieuze onderwijsformule door aan de ene kant de (natuur)geneeskundige theorie en aan de andere kant de praktijk te verbinden en zo daadwerkelijk een beroepsopleiding te bieden die de therapeut klaarstoomt om succesvol zijn of haar beroep uit te oefenen.

Terreel biedt een complete beroepsopleiding aan tot Energetische Therapeut. Daarnaast biedt Terreel tal van cursussen en workshops aan op het gebied van gezondheid, bewustwording en zelfontplooiing. Kijk voor verdere informatie en een actuele lijst van de cursussen en workshops op de website van Terreel – Academie voor Holistische Geneeswijzen. Of kom naar de open avond om de sfeer te proeven!