Magneet Therapie

De moderne mens heeft nogal wat te verwerken: stress, slecht eten, weinig bewegen en elektrosmog tasten ons gestel aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen van het immuunsysteem en belasting van de bijnieren zijn het gevolg. Door het dragen van een magneet kun je jezelf beschermen tegen invloeden van buitenaf. In mijn praktijk zijn altijd wel enkele sieraden te bewonderen. Ook geef ik voorlichtingsavonden over dit onderwerp.

Massage

Het is gebleken dat de werking van de magneet versterkt wordt als een sterke magneet over het lichaam heen en weer wordt bewogen, een massage. Deze vorm van massage geef ik over de kleren heen en duurt maximaal een half uur. De werking is dieper en houdt langer aan dan een klassieke ontspanningsmassage. Heb je interesse in een MagneetMassage, neem dan contact met me op.

Zelfherstellend vermogen

Net als bij de homeopathie wordt door de magneten van Energetix het zelfherstellend vermogen van de mens aangesproken. De magneten ondersteunen jou jezelf te helen. Lees meer…

Energetix – Sieraden met Magneet Energie

kikker-transp

Een magneet draag je voor een optimale werking het beste de hele dag (en nacht). Om dat aantrekkelijk te maken hebben we bij Energetix de magneten verpakt in mooie sieraden.

Bekijk hier het aanbod in brochure en shop.